Garantie op apparatuur en registratie

Als u overweegt om één of meerdere apparaten voor uw keuken aan te schaffen, houdt u er dan rekening mee dat u uw apparaten altijd registreert. Uiteraard wordt er per leverancier de uiterste zorg en aandacht besteed aan het produceren, testen en perfect functioneren van de apparatuur, maar toch kan er dan alsnog wel eens een storing ontstaan. Soms is deze storing vrij makkelijk te verhelpen met de gegevens uit de gebruiksaanwijzing, maar wanneer dit niet mogelijk is, is het toch prettig te kunnen terugvallen op de garantie van uw product. Hieronder vindt u de garantie voorwaarden van een aantal merken die wij leveren.

ATAG

ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier ATAG apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Naast 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u bij aankoop van maximaal 3 apparaten van ATAG in één koop, altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via deze link of via telefoonnummer 088 - 8821801. Houd bij telefonisch contact het typenummer van uw apparaat bij de hand; deze vindt u terug op uw aankoopfactuur, in de gebruikershandleiding of op het apparaat zelf.

Voor alle overige informatie betreffende de garantie van ATAG verwijzen wij u graag door naar de service pagina van deze leverancier.

ETNA

Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Wanneer u inbouwapparatuur heeft gekocht en in aanmerking wilt komen voor 5 jaar ETNA garantie, is het een voorwaarde dat u uw nieuwe keukenapparatuur binnen 30 dagen bij ons registreert. ETNA garantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen. Bij vrijstaande apparatuur is er geen aanvullende garantie van toepassing, daar heeft u standaard en zonder registratie 2 jaar all-in garantie. Voor de registratie is het volledige type- of serienummer nodig; dit vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Via deze link naar het registratie formulier kunt u uw garantie verlenging aanvragen.

Voor alle overige informatie betreffende de garantie van ETNA verwijzen wij u graag door naar de service pagina van deze leverancier.

Pelgrim

Standaard ontvang u de wettelijke garantie van twee jaar op al uw apparatuur. Dit betekent dat u binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bij aanschaf van één tot drie inbouwapparaten binnen één aankoop geldt een garantieduur van vijf jaar voor al onze merken. Bij vier of meer inbouwapparaten heeft u bij aanschaf recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar! Hierbij geldt wel een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires. Hierop is geen aanvullende garantie van toepassing en hebt u standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar. Gedurende de verlengde garantieperiode van 5 of 8 jaar betaalt u uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor onze rekening. U ontvangt onze verlengde garantie periode geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registeren via deze link.

Voor alle overige informatie betreffende de garantie van Pelgrim verwijzen wij u graag door naar de garantie pagina van deze leverancier.

Inventum

Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op deze garantie kunt u terug gaan naar de winkel of direct contact opnemen met de service afdeling van Inventum. Op alle witgoed-producten en een selectie klein huishoudelijke producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. Om aanspraak te mkaen op de 5 jaar garantie kun je terug gaan naar de winkel of direct contact opnemen met de service afdeling van Inventum.

De 3 jaar aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren via deze link. Wanneer je het product niet binnen 45 dagen na aankoop registreert, heb je nog tot 2 jaar na aankoop de tijd om dit te regelen. Er zijn dan wel kosten aan deze aanvraag verbonden. De eenmalige registratie kosten bedragen dan € 89,- voor elk afzonderlijk product. Registreren is alleen mogelijk voor producten waar de aanvullende garantie van toepassing is. Let op: de garantieperiode geldt altijd vanaf het moment van aankoop. Ook wanneer het product pas later voor aanvullende garantie geregistreerd wordt, zal de garantieperiode op basis van de originele aankoopdatum berekend worden. De aanvullende garantie kan alleen aangevraagd worden wanneer een kopie van de originele aankoopnota overhandigd kan worden.

Voor alle overige informatie betreffende de garantie van Inventum verwijzen wij u graag door naar de service en garantie pagina van deze leverancier.

Voor meer informatie over garantie van andere apparaten / merken en producten die wij verkopen, kunt u altijd langskomen bij ons in de winkel, contact opnemen per e-mail of even bellen naar 0575 - 56 32 55.


Contact

Basiskeuken Brummen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop