Thuis met de Pelgrim Hood-in-Hob
Slimme afzuiging in uw kookplaat

De keuken is de centrale plek in huis. Hier komt iedereen samen, wordt er lekker gekookt en gezellig gedineerd. Belangrijk dat de keuken voorzien is van de beste en mooiste apparatuur. De Hood-in-Hob voldoet aan al deze eisen; design en functioneel in gebruik. Mooi makkelijk van Pelgrim.

 

 

De voordelen van de Hood-in-Hob

(G)een eyecatcher in je keuken

Geen storende grote afzuigkap meer op ooghoogte in de keuken die het zicht op de pannen belemmeren. Dampen die tijdens het koken omhoog komen en uw bril beslaan. Daarnaast zorgt het voor een strakke uitstraling van de keuken en worden meerdere keukenopstellingen mogelijk. Zoals koken voor het raam, een kookeiland, onder een schuin dak en er ontstaat meer ruimte voor bovenkasten.

Innovatieve technieken

De Hood-in-Hob onderscheidt zich door gebruik van technieken zoals FlexAir en Touch2Open. Technieken waar goed over nagedacht is, zodat jij lekker kunt blijven koken. Daarnaast zorgt de FlexCooking inductieplaat dat je van twee zones één grote zone kunt maken: handig voor een grote pan of grillplaat.

Geen kookdamp in de ruimte

Geen vieze damp of geur meer in huis, want kookdampen krijgen bij de Hood-in-Hob geen kans om op te stijgen. De vocht en vetdeeltjes worden snel opgevangen in de RVS-vetfiltercassette. De overige lucht wordt vervolgens naar buiten afgevoerd of schoon in de ruimte geblazen.

Gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal

De Hood-in-Hob is gemaakt van duurzame hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Zo is het keramisch glas van de inductiekookplaat extra stoot- en krasvast. De afzuigkleppen, vetfiltercassette en het opvangbakje zijn gemaakt van zuiver roestvrij staal.

 

 

De unieke eigenschappen van de Hood-in-Hob

Minimal Design

De kookplaat is voorzien van een minimal screening. Alleen het hart van de kookzones zijn zichtbaar wanneer u voor de kookplaat staat, staat u iets verder weg dan lijkt de plaat helemaal zwart. Ideaal voor iedereen die van strak en modern design houdt.

Touch2Open

De kleppen van de afzuiging kunnen met de hand worden geopend. Met een zachte vingerdruk opent de klep en gaat deze in een langzame vloeiende beweging open. Sluiten gaat even eenvoudig.

EasyClean

Het schoonmaken van de Pelgrim Hood-in-Hob is heel eenvoudig. De vetfiltercassette en de opvangschotel voor condensatie zijn namelijk makkelijk uitneembaar en mogen gewoon in de vaatwasser. Kookt je pan over? Gelukkig is er het overloopreservoir met extra opvangdrain, dat snel bereikbaar is via de brede opening onder de kookplaat.

FlexAir

De kleppen van de afzuiging op de inductiekookplaat zijn individueel te bedienen. Handig wanneer er op één zijde van de plaat wordt gekookt. Hierdoor kan alle afzuigcapaciteit aan één zijde worden geconcentreerd.

FlexCooking

De kookplaat is voorzienv an twee rechthoekige zoens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiermee wordt een kookoppervlakte bereikt van 385 x 225 mm, de grootste in de markt. Dat komt doordat Pelgrim gebruik maakt van innovatieve octazones. Daarbij is optimaal gebruik van de beschikbare kookruimte gegarandeerd. Ideaal voor een grote pan of grillplaat.

 

 

Garantie

Bij Pelgrim krijgt u 8 jaar garantie bij aankoop van vier apparaten. De Hood-in-Hob telt hierbij mee voor twee apparaten. Vul uw keuken aan met nog twee andere Pelgrim apparaten en u bent verzekerd van gegarandeerd 8 jaar kookplezier.


Contact

Basiskeuken Brummen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop